Kinderklamboe
 x 

Winkelwagen is leeg

Droomtent B.V. levert uitsluitend kwaliteitsproducten. Ook qua service leveren wij graag kwaliteit. Toch kan het voorkomen dat je een artikel ontvangt dat niet helemaal perfect is. Wij lossen het probleem dan graag voor je op. Wanneer een product gebreken vertoont gebruik dit product dan niet in verband met de veiligheid.

Een beroep doen op de garantie en aansprakelijkheid:

 • Wanneer je een beroep wilt doen op de garantie en aansprakelijkheid, is het belangrijk dat je de juiste gebruiks- en wasvoorschrift hebt nageleefd. Het artikel mag alleen worden gewassen volgens het wasvoorschrift zoals inbegrepen in het product en vermeld op de website.
 • De klacht zal sowieso ongegrond zijn wanneer deze is veroorzaakt door:
  • Beschadiging door opzet of nalatigheid
  • Onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud.
  • Verandering of reparatiewerkzaamheden die de klant of derden op ondeskundige wijze en zonder toestemming van Droomtent B.V. is uitgevoerd.
  • Natuurlijke en/of normale slijtage.
  • Beschadiging als gevolg van het niet (juist) in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.
  • Het artikel voor een ander doel is aangewend dan waar het voor bedoeld is en beschreven op de Droomtent website.

 

Overige voorwaarden om aanspraak te maken op garantie:

 • Droomtent B.V. geeft 6 maanden volledige garantie op al haar artikelen. De garantieperiode gaat in op de dag van aankoop cq. betaling.
 • Als bewijs van aankoop cq. aanvang van de garantieperiode dient de originele factuur. Om aanspraak te maken op garantie dient deze te worden overlegd.
 • Indien Droomtent B.V. van mening is dat je je terecht beroept op de garantie, dan zal Droomtent B.V. naar eigen inschatting de zaken vervangen of zorgdragen voor herstel.
 • De bij Droomtent B.V. ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de dag van ontvangst per e-mail behandeld. Als de klacht een voorzienbaar langere werktijd vraagt, wordt door Droomtent B.V. binnen de termijn van 14 dagen geantwoord en een indicatie gegeven wanneer je een uitvoeriger antwoord door je kan worden verwacht.

 

Op welke wijze melding maken van een verzoek tot garantie:

Stuur een e-mail naar onze klantenservice te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen je dan graag verder! Beschrijf in deze e-mail uitgebreid welke klacht je hebt. Maak verder één of meerdere foto's van het artikel waarop het gebrek duidelijk zichtbaar is. Voeg bij je e-mail verder de aankoopfactuur bij.


Team Droomtent B.V.

 

SNEL GELEVERD

fast delivery

bestellen voor 1600

BEZORGING

bezorging postnl

CONTACT

Droomtent B.V.
Provinciale weg 56 hs
1103 SB Amsterdam
Nederland

Bellen: +31 (0)6 2266 2066
E-mail: info@kinder-klamboe.nl

Whatsapp: +31 (0)6 2266 2066
Facebook: facebook.com/droomtentje

droomtent

 

100%
BESCHERMING
TEGEN MUGGEN

Veilige slaapomgeving
Ideaal voor op reis
of uit logeren

Find Out More

DROOMTENT