Kinderklamboe
 x 

Winkelwagen is leeg

Droomtent B.V. probeert je via de website altijd zo goed mogelijk te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks toch niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden.

Retour sturen van de artikelen

Voeg aan het pakket dat je terugstuurt een briefje toe waarop je duidelijk de volgende gegevens vermeld:

 • Het bestelnummer.
 • NAW gegevens.
 • Telefoon nummer.
 • Je e-mail adres.
 • Je IBAN nummer en tenaamstelling.
 • Of het een ruiling of retournering betreft. Indien het een ruiling betreft, welke artikel je wenst te ontvangen.
 • De reden van de ruiling/ retournering.
 • Vervolgens kun je het artikel binnen de zichttermijn van 8 dagen (retourneren) en 30 dagen (ruilen) per post terugsturen naar:
  Droomtent B.V.
  T.a.v. M. Steur
  Provinciale weg 56 hl
  1103 SB Amsterdam

 

Voorwaarden ruilen & retourneren

 • Je kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn in de online shop.
 • Je kunt uitsluitend artikelen retourneren gedurende de zichttermijn van 8 dagen nadat je bestelling is bezorgd. Droomtent B.V. hanteert de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum en de afgiftedatum aan de vervoerder als datum waarop retournering heeft plaatsgevonden. Na deze periode is de aankoop definitief.
 • Het artikel dient ongebruikt, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking geretourneerd te worden.
 • De verzendkosten en risico’s van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Wij adviseren je artikelen te retourneren door gebruik te maken van de “track & trace” service. Op deze wijze kunt u de status van uw zending eenvoudig volgen.
 • Bij retourneren (ontbinding aankoop van één of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag, zijnde de oorspronkelijk betaalde prijs, binnen 14 dagen na ontvangstdatum op je rekening teruggestort worden. Droomtent B.V. hanteert de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum.
 • Bij ruiling komen de verzendkosten van het nieuwe product voor rekening van koper. 

 

Wat doet Droomtent B.V. met retourzendingen als die niet aan bovengenoemde condities voldoen?

Indien de retourzending niet (voldoende) gefrankeerd is, zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Het betreft dan de administratiekosten à € 4,95 én de kosten die ons door de vervoerder in rekening gebracht worden voor het bezorgen van ongefrankeerde zendingen. Deze kosten zullen, in geval van een retournering, worden ingehouden op het terug te storten bedrag; in geval van een ruiling zullen deze kosten aanvullend in rekening worden gebracht alvorens een nieuwe product te verzenden.

Voor retourzendingen die buiten de retourtermijn door ons worden ontvangen zal het aankoopbedrag niet worden teruggestort. Voor verdere informatie met betrekking tot ruilen en retourneren verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden.

 

Definities

Retourneren: onder retourneren verstaat Droomtent B.V. een besteld artikel, dat teruggestuurd wordt en waar je geen ander artikel voor terug wilt hebben.

Ruilen: onder ruilen verstaat Droomtent B.V. een besteld artikel, dat wordt omgeruild voor een ander vergelijkbaar artikel.

SNEL GELEVERD

fast delivery

bestellen voor 1600

BEZORGING

bezorging postnl

CONTACT

Droomtent B.V.
Provinciale weg 56 hs
1103 SB Amsterdam
Nederland

Bellen: +31 (0)6 2266 2066
E-mail: info@kinder-klamboe.nl

Whatsapp: +31 (0)6 2266 2066
Facebook: facebook.com/droomtentje

droomtent

 

100%
BESCHERMING
TEGEN MUGGEN

Veilige slaapomgeving
Ideaal voor op reis
of uit logeren

Find Out More

DROOMTENT